Efter to og et halvt år med Antoine Chépy, lukker Ziaboga. Dette er sandt, -men han åbner en ny restaurant på en gård ved Itxassou, ca. 30 km ind i landet.
Antoine og Bianca går sammen med landmanden Christian Aguerre, der avler kyllinger samt det baskiske svin Kintoa og er Espelette-peber producent, på hans bondegård, Haraneko Borda, mellem Espelette og Itxassou.
Restauranten åbner på den gård der i forvejen leverer det meste kød og de fleste grønsager i Antoine’s køkken. Der vil blive serveret lidt mindre fisk end i Ziaboga, -men det gør ikke noget for min skyld, da jeg aldrig har fornægtet et stykke godt kød. Der bliver plads til 60 gæster, mod de 20 der var plads til i Socoa/ Ciboure. Det betyder da også at der skal ansættes flere kokke og tjenere. Hidtil har Antoine og Bianca klaret det hele alene, sammen med en afrydder. Det er planen den nye restaurant åbner i juni - juli 2016, eller når en er færdig. Bianca var ikke helt sikker på hvornår Antoine blev færdig.
|